Vaak zijn we ons niet bewust van de woorden die we gebruiken. Hebben de woorden een positieve of negatieve lading. Ook al denk jij dat het positief is klopt dit dan ook met wat je daadwerkelijk voelt of denkt? Het is belangrijk om stil te staan bij je gevoel en de gedachten bij de woorden die je uitspreekt of in je hoofd zitten, zodat je de vinger erop kunt leggen wanneer er onvrede is. 

Alles is energie uitgesproken of niet, in vibratie bestaat het al en dat zend je uit naar het Universum. Het universum is een prachtig systeem dat jou simpelweg terug geeft wat jij het universum in slingert. Wanneer jij jouw eigen gedachten bewust opmerkt, en je presenteert ze bewust, dan ben je de bewuste creator van je eigen werkelijkheid. 

Ik heb gemerkt door meer aandacht te geven aan positieve woorden ik mij veel gelukkiger voel. Ik probeer zoveel als mogelijk de focus te leggen op wat wel kan in plaats van wat niet kan. Vanuit het geloof dat: 

Everthing is possible when you put your mind to it! 

Wanneer jij de focus legt op dat waar jij naar verlangt. Bewust bent van de belemmerende overtuigingen en gedachten en dit omzet naar jouw nieuwe werkelijkheid vanuit het gevoel als of het er al is. Je dit al leeft vanuit vreugde en vertrouwen, dan creëer jij jouw leven naar wens.