CHANTAL VRIEZELAAR PRESENTS….

Een laagdrempelige training om weer in verbinding te komen met jezelf door middel van 4 oefeningen met als bonus een 5e oefening. De 5e oefening leert jou snel en makkelijk deze 4 oefeningen dagelijks toe te passen. Het kost je weinig tijd en je kunt door de dag op ieder willekeurig moment jouw verbinding met jezelf herstellen.

In deze Challenge neem ik jou mee waarom Journalen jouw leven kan resetten. Hoe het werkt en hoe je het dagelijks kunt 
toepassen, dan alleen een boekje vol schrijven.
Dit werkt en moet een gewoonte gaan worden om succesvol te zijn op elk vlak in je leven.

It is time to step up and own what you want!

Testimonials

Margoo Timmermans

Eigenaar, MarGOo Bewegingsdeskundige –  Voedingscoach

Chantal heeft mij geleerd wat het is om puurheid te voelen. Je eigen zelf zonder invloed van je ego. Door middel van verschillende meditaties waaronder; ‘Aura’, ‘Gronding’ en ‘ Contact maken met mijn hogere zelf’ heb ik dit geleerd. De mooiste meditatie voor mij was het contact maken met je hogere zelf. WAUW! Het intuïtie gevoel dat ik altijd al heb gehad is hierdoor nog sterker geworden. Al duurt het soms even voordat aanwijzingen doordringen in je bewustzijn. Verder is het reinigen van mijn Aura altijd een feestje! Laat je fantasie de vrije loop en plaats jezelf in jouw eigen ‘bubbel’. Door middel van de meditatie voel ik me erna altijd weer vol energie en liefde.

Ashley Goossens

Eigenaar, AG Marketing & Creative Design

Van Chantal word ik blij. Als ik haar gesproken heb voel ik me enthousiast en vallen heel veel zaken waar ik middenin zit op zijn plek. Zij heeft mij laten inzien dat ikzelf de belangrijkste persoon in mijn leven ben en door haar heb ik de stap gezet om me te focussen op persoonlijke groei.

Cindy Cremers