Waar ik voor sta is vrijheid, mezelf zijn en mijn waarheid spreken en dat is niet altijd makkelijk. Daar zitten de uitdagingen om toch trouw te blijven aan wie ik ben en wat ik wil uitdragen in deze wereld. 
Het EGO vindt er nog steeds wat van. Het ego wilt aardig gevonden worden, erbij horen. Bang voor afwijzing en verkeerd begrepen te worden. Vanuit deze angst passen wij ons aan op onze omgeving, zijn we verre van wie we daadwerkelijk zijn. HERKENBAAR?!

Mijn partner en ik maken bepaalde keuzes in ons leven en wij kijken steeds welke beslissingen zorgen dat wij naar ons hart toe wandelen.Wij willen uitdragen wie wij zijn tijdens deze innerlijke reis die wij maken. Steeds de beste versie van onszelf zijn en vanuit deze energie ons mooiste leven creëren. Steeds uit onze comfortzone stappen en kiezen wat past bij die nieuwe versie van onszelf.

Niet iedereen kan tegen verandering. Men heeft een oordeel over dat wat ze denken te zien en te weten over ons. Dit zorgt ervoor dat mensen in onze omgeving gedrag laten zien die niet altijd prettig is. Wij willen het leven leiden waar wij blij van worden en dit strookt niet altijd met de verwachtingen die anderen van ons hebben. Men betrekt onze keuzes op zichzelf, alsof onze keuzes met hun te maken hebben. Ze nemen het persoonlijk en daar komen allerlei emoties/gevoelens bij kijken.

Als ik mijn waarheid niet spreek en leef dan verloochen ik mijn ziel. De ander hoeft het er niet mee eens te zijn, maar ik pas mij niet aan de waarheid van een ander. Ik stem mij af op mijn zielsfrequentie en vraag me af wat is de beste keuze die ik op dit moment kan maken. Blind op vertrouwen dat dit de juiste keuze is wat de consequenties dan ook mogen zijn. Kan dit zorgen dat mensen mij niet aardig vinden, raar of moeilijk… JA dat kan. Daar kan ik niets aan doen.

Op het moment dat ik voor mijzelf kies. Gaat het om mij en mijn behoeftes en verlangens vanuit aligment. Gemaakt vanuit connectie, flow, joy en het volledig omarmen van mijn natuurlijke staat van zijn. Het heeft niets met de ander te maken. Als de ander zich dit persoonlijk aantrekt is dit niet mijn verantwoordelijkheid, maar van de ander. 
Door het buiten jezelf te zoeken projecteer je jouw gevoelens op de ander.

Vraag jezelf af: ‘wat in mij zorgt dat ik mij zo voel?’ Welke emotie neemt hier in de overhand. Is het angst, boosheid ect.. waar komen deze gevoelens vandaan? 
Vaak heeft dit met andere ervaringen te maken of overtuigingen die er zijn en ben jij getriggerd hierin. Ik nodig je uit om naar binnen te gaan en te kijken wat het is dat jou zo raakt, i.p.v. het bij de ander te leggen. Vaak komen eigen invullingen van een situatie om de hoek kijken, want het zijn jouw emoties die je voeden die kleuring geeft aan het beeld over de situatie.

Wanneer ik hierin getriggerd word, dat het me raakt wat anderen van mij vinden. Ik even wiebel wabbel ben van het gevoel afgewezen te worden, dan zeg ik tegen mijzelf: ‘dit is niet persoonlijk’. Het is hun shit en niet die van mij! Je hebt de regie over je eigen gevoelens. Ik vraag mij dan af hoe ik mij zou voelen in de nieuwe beste versie van mijzelf.

Stel jezelf eens de vraag.: 
Wanneer jij volledig JIJ bent, volledig in alignment met jouw kern, jouw ziel. Hoe zou jouw mooiste en beste versie zich voelen. Wat is dan de energie, emotie en gevoelens die je dan hebt?

Set the rules on fire 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥en manifesteer jouw leven naar wens in 7 stappen. Leef jouw nieuwe werkelijkheid. Manifest your best friends ever. 👭Super leuke enthousiaste free spirit mensen om je heen. Jouw soulclients of je ideale droompartner. Die gevulde bankrekening 💶en jouw lievelingsauto🚗.

Kom in een super manifestatie flow door de manifestatie accelerator en maak je droom werkelijkheid door het maken van een vision board

Nog 4 dagen om De Manifestatie Bundel te kopen voor maar € 9,95 om meer clienten, meer geld en meer te manifesteren.

Dus ben er snel bij, want weg is weg!

https://www.subscribepage.com/De-Manifestatie-Bundel