Ik voelde me klote, moe en geïrriteerd💩. Ik was boos op alles en iedereen. Vooral mezelf! Wat heb ik nu eigenlijk gedaan vandaag? Ben met van alles bezig geweest, maar ik zie er niets van terug. Ik leid mezelf af en ben all over the place. Ik moet nog van alles en de dag is bijna voorbij. Ik ga als een razende soep maken en koken… de soep mislukt. Of course….

 

Ik voel dat mijn lijf protesteert. Ik ben moe en mijn nek en rug doen vreselijk pijn, maar ik besluit dan toch tegen alle signalen in om als een idioot boven te stoffen en te stofzuigen. Mijn boosheid wordt groter en ben met name boos op mijzelf dat ik niet stop, maar mezelf tot het uiterste drijf. Vervolgens ben ik in bed gaan liggen wat tv kijken en kwam ik eindelijk tot ‘rust’. Ik kon mijzelf niet uit dit gevoel halen. Ik had het al te ver laten komen.


Ik heb al jaren veel nek- en rug klachten. En de afgelopen 2 jaar is het weer extreem. Een tijdje terug was ik aan het journalen en schreef ik dat ik vrij wilde zijn in mijn lichaam. Bevrijd worden van alle pijn en constante spanning in mijn lijf. Ik was in verbinding op dat moment en schreef ineens: Hoe kan ik vrij zijn in mijn lichaam als ik niet vrij ben in mijn hoofd? Hoe kan ik vrij zijn als ik zoveel last op mijn schouders draag van mezelf, maar ook van anderen?

Het werd mij ineens helemaal helder🤔💡


Vanaf mijn jeugd ( en ook van vorige levens) draag ik de last van een ander. Ik was sterk en kon het allemaal aan en op een bepaald moment heb ik de beslissing genomen om de last van de ander te dragen om hun van de pijn/struggle te verlichten. Die beslissing heeft gezorgd dat ik van jaren de shit van anderen en van mijzelf er nog bij op mijn schouders draag. Het werd een diepe overtuiging en ik zei vaker dat ik brede schouders heb en de last van een ander kan dragen.

De shit kan ik niet van een ander oplossen/dragen zij zijn daar zelf verantwoordelijk voor, maar ondertussen ligt er genoeg op mijn schouders voordat ik dit in de gaten had.

Ik ‘moest’ veel van mezelf en verplichte mezelf bepaalde dingen te doen. Ik heb mij altijd naar de buitenwereld groter en sterker getoond dan ik me daadwerkelijk van binnen voelde. Ik voelde mij niet veilig in mijzelf en zeker niet veilig bij anderen. Vaak zoeken wij buiten onszelf naar de oorzaak, maar het gebeurt in ons. Ik trok mezelf terug verdrietig en bang, krampachtig staande houden onder zware lasten, maar met de borst vooruit voor de buitenwereld.

We raken verzeild in alle details en de dingen die we denken dat we maar moeten doen en het gewicht van dat alles drukt op ons waardoor we ons gevangen voelen, onder druk gezet om dingen te doen die we eerlijk gezegd gewoon NIET WILLEN DOEN!

En vanuit deze ruimte kun je een KEUZE maken …
Je gaat hiermee door. Blijft in dit patroon hangen
OF…
Je raakt verlost van de details en de rommel die rondzwerft in je brein. Je laat jezelf een beetje shitty en geïrriteerd raken. Tot je het punt bereikt waarop je zegt. FUCK THIS SHIT en je wordt eerlijk tegenover jezelf dat je het jezelf veel moeilijker hebt gemaakt dan zou moeten zijn.

Vanuit die ruimte stop je met genoegen nemen en geef jij jezelf toestemming om te ZIJN. Te doen waar JIJ naar verlangt, dat wat je wilt hebben, zijn en doen.

De geïrriteerde gefrustreerde energie steeg op. Ik observeerde zonder oordeel en vanuit neutraliteit om zo de helderheid die zich ontpopte als een frisse wind te laten binnenstromen.
EN JA, ik zie precies wat er gaande is …
Ik ben weer in een patroon geglipt🤭. Ik zat teveel in mijn hoofd en overlaad mezelf met pietluttigheden i.p.v. mij te verbinden met mijn kern en mijn hart.

Ik maak de beslissing om mij te verbinden met mijn kern en mij te vervullen met zelfbewuste trots en vreugde. In balans ben en de ballast van mijn schouders gooi. Ook al weet ik niet hoe ik in deze mindset kan blijven wat ik wel weet is dat ik altijd terugkeer naar deze innerlijke kracht!

Dit is een uitnodiging om bij jezelf te checken waar jij voor jezelf de dingen moeilijker maakt dan nodig is. Waar zou jij jezelf NU volledig toestemming in geven als je wist dat je niet kon falen?


Live Live NOW & be Bold, Wild and Free❣️


✨✨✨Wil jij zicht krijgen op jouw patronen en een nieuwe beslissing maken vanaf NU en weet je niet hoe. Stuur me een bericht voor de mogelijkheden voor online 1:1 coaching.