Door mijn moed om de volgende stap te creëren in mijn leven ben ik mijn business Empowered Lifestyle gestart. Een verlangen om vanuit authenticiteit, ervaringen en innerlijk weten mensen te inspireren en in bewustzijn te brengen, om de volgende stap in hun leven te maken. De creator te zijn het leven waar je naar verlangt.

En dan is er een ego systeem die je probeert te weerhouden om je hart te volgen in vertrouwen. Dat stemmetje dat je vast herkent en dat jou van dat pad af wil brengen om dat te doen wat je graag wilt. Wellicht herken je het ook bij jezelf. Al die SMOESJES!

JA MAAR, en voor je uit schuiven. Nu is niet het juiste moment / ik ben moe en mijn hoofd zit vol / eerst het huis poetsen / iemand anders heeft mij nu nodig / kan ik niet / ik moet eerst nog ……. anders kan ik niet beginnen ect.. 

Kortom allemaal overtuigingen die in je hoofd spoken om je te weerhouden om te doen waar je hart naar uit gaat of dat nu op persoonlijk vlak is of business wise.

Hoe meer ego, hoe meer weerstand!

Door hier bewustzijn op te krijgen en te beseffen dat dit belemmerende overtuigingen zijn en door te voelen waar deze overtuiging vandaan komt kun je dit ombuigen naar een nieuwe werkelijkheid. Ik besefte mij dat deze overtuigingen voor uitstel zorgen en van uitstel komt afstel. Als ik mijn ego systeem de overhand laat nemen dan zal het nooit goed genoeg zijn, zal er altijd een MAAR zijn en was ik mijn business niet gestart.

Als jij je leven laat leiden door de JA MAAR’s zal je dat wat je graag wilt niet bereiken. Het is vaak een onbewuste zelfsabotage

‘Geen weerstand is de sleutel tot de grootste kracht in het universum’ – Eckart Tolle.

Het gaat om de juiste Afstemming hebben en het tegenovergestelde van afstemming is Weerstand. Met de universele Wet van Aantrekking trek je de essentie aan van waar je vaak aan denkt. De vele gedachten met positieve energie worden weerspiegeld in het leven dat je leid. Dit geldt ook voor gedachten die beladen zijn met negatieve energie, die zie je ook terug in het leven dat je leid. Wat je uitzend krijg je terug.

Om de juiste afstemming te krijgen is het belangrijk om te beginnen bij hoe jij je voelt en hoe jij je zou willen voelen. Je moet bewust waarnemen om bewust te creëren en bewust je gedachten leiden naar iets dat beter voelt. Met als doel je weerstand los te laten. Je bent tenslotte de creator van je eigen leven.