h

Mensen begrijpen je niet meer of voelen de connectie niet meer wanneer ze zien dat je een andere weg aan het inslaan bent. Wij mensen willen vanuit gewoonte (egosysteem) de dingen graag houden zoals ze zijn. Dat voelt veilig en prettig. Wanneer jij andere keuzes maakt in het leven kan dat wat los maken in een ander. Ze steunen je in je avontuur of vinden er van alles van en nemen wellicht afscheid van je. Sommigen kunnen ervan genieten en reizen op hun tempo met je mee en maken de sprongen die bij hun passen.ย 
Het rimpel effect. Door de keuzes die ik maak en het verhogen van mijn bewustzijn creรซer ik een rimpel en anderen worden daarmee geraakt en maken voor hun de keuze om er iets mee te doen of niet.ย 
Op onbewuste laag gebeurt er altijd iets. Het zaadje๐ŸŒฑย is gepland.

In de afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan beseffen hoe belangrijk het voor me is de juiste mensen om mij heen te hebben. Ik kan zeggen dat ik hele fijne, lieve mensen om mij heen heb gehad waar ik een bijzondere band mee heb ervaren๐Ÿฅฐ. Door de groei en keuzes die je maakt in je leven kan dit veranderen. We hebben allemaal onze eigen reis te door lopen. Soms kruisen de paden weer en soms niet. Ik koester de momenten die ik met die persoon had, want die persoon was op dat moment belangrijk voor mij en is een onderdeel van mijn reis.

Er is ook een tijd geweest dat ik dit niet begreep en het mij pijn deed wanneer mensen ineens besloten afstand te nemen. Vaak zonder reden. Het was ineens zo. Ik dacht vaak ligt het aan mij? Wat heb ik dan gedaan? Ik voelde me afgewezen. Ik kon er niet zo goed mee omgaan en werd dan boos, verdrietig of allebei. Wellicht herken je dit?
Nu zie ik dit anders. Het was nodig dat onze wegen deden kruisen. Er waren lessen te leren. Voor mij of de ander of voor ons beiden. Hierdoor zijn andere mensen op mijn pad gekomen en dat zal een continue proces zijn in dit leven.

Bepaalde type mensen, en dat zeg ik zonder oordeel, passen niet (meer) bij mij. Als ik mij met hun verbind houden ze me tegen in mijn reis. Zij zijn niet waar ik ben in deze fase van mijn leven. Als ik mij zou verbinden krijg ik er geen energie van, omdat zij heel anders in het leven staan. En dat is helemaal okรฉ. Dat wil niet altijd zeggen dat je die persoon uit je leven bant, hahaha. Je kunt het ook een andere definitie geven. Er zijn mensen die ik heel graag heb, vanwege andere kwaliteiten en als je die kwaliteiten in een ander kunt zien en je verwachting kunt loslaten dan heb je nog steeds een mooie connectie met de ander.

Ik zie dat o.a. vriendschappen in stand worden gehouden omdat ze al zo lang bevriend zijn en dit kan nog steeds super tof zijn, maar ik zie ook vaak dat het in stand word gehouden vanuit de gewoonte. ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต?ย 
Het is niet meer zo leuk als vroeger. Je merkt dat je uit elkaar bent gegroeid. Je hebt niets meer met elkaar gemeen en er zijn ook geen andere dingen waar je gelijk de klik mee oppakt. Toch houd je het in stand.ย 
Ook al leid je een ander leven dan je vriend of vriendin toch kan die connectie er nog steeds zijn op een dieper level en wanneer je elkaar weer ziet is het SUPER! De een haalt de gekkigheid in je naar boven en met de ander heb je mooie gesprekken. ๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด?

๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต? ๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต? ๐˜‹๐˜ถ๐˜ณ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ?

Ik vind het fijn om naast mijn liefdespartner mensen om mij heen te hebben waar ik blij van word en die blij worden van mij. Ik ben dan ook dankbaar voor die mensen die er zijn.ย โค๏ธ๐Ÿฅฐ
De gesprekken die ik nu heb met de mensen om mij heen die prikkelen mij om het beste uit mijzelf te halen. Zij ondersteunen mij in mijn reis. Ik hoef niks uit te leggen. Zij voelen en begrijpen mij en hebben geen oordeel en gunnen mij succes, liefde ect.. Zij willen ook die groei pakken voor zichzelf. Zij willen ook die volgende stap nemen in hun reis. Ook is er ruimte voor lol en gekkigheid dat vind ik erg belangrijk.

Eergisteren een heerlijk dagje doorgebracht with my sister from another mister, collega, klankbord, mijn liefdevolle schop onder de billetjes person…
Mensen die bewust ervoor kiezen mij in hun leven te hebben om wie ik ben en ik hun kies om wie hun zijn. Moeiteloos en vanuit verbinding zonder gedoe, zonder oordeel. Waarmee ik kan levelen op diverse gebieden. Vanuit vrijheid, fun en gemak. Zeker ook eerlijk kan zijn! Jezelf kunt zijn en alles kunt zeggen. Oh wat heb ik in bepaalde vriendschappen op mijn tenen gelopen in het verleden. Ik paste mij aan, omdat de ander dingen snel persoonlijk deed opvatten en ik de ander geen pijn wilde doen. Deze verbinding was niet gelijkwaardig. Of wanneer de verwachtingen Sky high zijn van de ander. Dit waren mooie lessen voor mij en voor de ander. Voor mij om trouw te blijven aan mijzelf. Hoe de ander iets opvat is niet mijn verantwoordelijkheid wanneer ik weet dat mijn intentie goed is.

๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต? ๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ? ๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ต. ๐˜–๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ?

Geen verwachtingen, geen oordeel. Bewust kiezen voor de verbinding en voor de ruimte die je maakt voor die persoon in je leven. Geen moeten, geen zwaarte! Het is er en ieder moment die ik kies om aandacht te geven aan die persoon doe ik vanuit Alignment. Ik kies voor deze verbinding.

Er word geen zucht geslaakt als er teveel berichten worden gestuurd of juist te weinig laat horen. Ook niet op welke manier. Ik communiceer met tekst, voiceberichten, videoberichten, zoals ik ook met mijn cliรซnten omga en andersom ook. Dat je gewoon kunt zijn wie je bent. Als het in de verbinding goed zit dan is alles okรฉ en is er overal ruimte voor. Geen verwachting, geen druk. De ander ook vrij laten om wel of niet te reageren. Och en meestal hebben we ons eigen antwoord op vraagstukken al gegeven door het er gewoon over te hebben. Daar zit dan gelijk de groei.

Zit er iets niet lekker kijk dan eerst naar jezelf. Wat leeft er op dit moment in jou dat jij deze gevoelens hebt.

โ™ฅย Be Free!ย โ™ฅ

โ‹†.ย ๐ŸŽ€ย ๐ฟ๐’พ๐“‹๐‘’ ๐ฟ๐’พ๐’ป๐‘’ ๐’ฉโ๐“Œโขย ๐ŸŽ€ย .โ‹†