Ik zit tegenover een ander en kijk haar aan en voel. Ik visualiseer dat mijn chakra’s koplampen zijn die schijnen. Ik voel dat de koplampen naar buiten gericht zijn. Aftastend of het veilig voelt buiten mezelf, en soms zelfs doordringend om te zien wat er bij de ander speelt. Ik scan haar door mijn 3e oog chakra. Dit is iets wat ik altijd doe bij andere mensen. Ik scan in een nano seconde wat er is bij de ander. Vervolgens zend ik een lijntje uit vanuit mijn basis chakra of het veilig voelt. Ik ben alleen met de ander bezig om mijn eigen veiligheid te waarborgen. 

Vervolgens draai ik per chakra de koplamp naar binnen. Ik begin bij mijn 3e oog en visualiseer dat ik de koplampen aan de voor- en achterkant omdraai naar binnen. Ik ga het rijtje af naar beneden en draai ieder chakra zorgvuldig naar binnen toe. Als laatst draai ik de kruin en de basis chakra om naar elkaar toe, zodat alle licht en energie als een verpakt cadeautje niet kan weg vloeien en in mij stroomt. 

We hoeven het namelijk niet buiten onszelf te zoeken. We hoeven niets uit te zenden of bij de ander te zijn. Alles vinden we in onszelf, in onze eigen kern. Vanuit deze staat van zijn keek ik naar de ander. Kijkend naar de ander zag ik delen van mezelf die ik herkende of opnieuw in mijzelf ontdekte. Zag ik kwaliteiten van mijzelf in de ander die ik even vergeten was. Een samenkomen van mannelijke en vrouwelijke energie. Een samensmelting diep in mijn bekken, dat voelde als thuiskomen. Het raakte mij diep in mijn wezen en ik voelde mijn kracht, liefde en zachtheid door mijn lichaam stromen. In een verbinding, vanuit gelijkwaardigheid in mij en Al Dat Is voelde ik delen van mijzelf weer stromen door mijn lichamen. 

Ik voel me compleet! Dat wat je ziet bij de ander ben je tenslotte zelf. Een mooie, prachtige spiegel die mij laat zien wie ik ben als goddelijk wezen in alles omvattende liefde. Dat uitnodigt om in je grootheid te gaan staan. 

Dit ben ik!