Van Bléh naar YEAH!!! 😀🙋‍♀️🤸‍♀️💓

 
Deze ochtend kom ik niet in flow. Ik heb mijn zelf gemaakte bananenbrood in de oven staan, mijn 2e koffie al op en zit te staren naar mijn journal.
 
Ik vraag mij af:
Hoe zou het er uit zien om nog meer mij te zijn? Om helemaal mij te zijn?
 
Ik ben afgeleid en in mijn hoofd ben ik met andere dingen bezig. Iets weerhoud mij om in deze versie van mijzelf te stappen, hierop in te tunen. Gedachten spoken door mijn hoofd sinds vanmorgen. Ik probeer hierbij stil te staan en voel mij onrustig. Gisteren was ik die nieuwe versie en vandaag voelt dit even niet zo.
 
Die nieuwe versie zorgt voor verandering en soms vind ik dit eng. Ik merk dat er al heel veel is veranderd in mijn leven. Door bepaalde keuzes te maken in mijn leven heeft de omgeving daar moeite mee en dat valt niet altijd mee om daar mee te dealen. Ik voel me soms afgewezen door mensen die mij dierbaar zijn, omdat ik niet meer voldoe aan de ander z’n verwachtingen. Het zorgt even voor wiebel wabbel gevoelens. Ik voel mijn nieuwe versie, maar iets wilt in dat ‘oude vertrouwde stuk blijven, dat wat ik ken’. Hello EGO! De gedachten komen omhoog hoe ik dingen weer kan laten zijn hoe ze waren, want dat voelt veiliger. Bullshit natuurlijk, want we veranderen allemaal. We maken ieder onze keuzes hoe we met veranderingen omgaan. Ik leer mezelf steeds beter kennen en merk dat andere dingen mij gelukkig maken en ik nu meer plezier aan beleef dan voorheen, maar het loslaten van dat wat ik altijd deed brengt mij wel eens in 2strijd.
 
Dat leventje dat ik had……. Wil ik wel terug naar dat leventje als het kon? Zou mij dat gelukkig maken? NEE!!!! Bepaalde dingen krijg je niet meer terug. Er veranderd altijd iets in je leven. Ik ben veranderd. Het leven staat niet op pauze. Hoe vaak herhalen we dingen, denk aan feestjes, vakanties…. die ooit zo super waren, maar is het de keren er na nog steeds zo super of willen we vasthouden aan dat hoogtepunt van die eerste keer (keren) waardoor je besloten hebt het in stand te blijven houden? Steeds dit proberen na te streven en we gaan er allemaal in mee. Houden de facade in stand, omdat we willen vasthouden aan iets wat ooit was.
 
Nu ik mijn gedachten de ruimte heb gegeven en voel wat er wringt kan ik dit gaan om flippen. Ik merk dat ik nog steeds niet de flow te pakken krijg. Ik wil weer in alignment zijn met wie ik ben! De beste versie van mezelf! Ik zet mijn eigen Manifestatie accelerator op om back in alighment te komen mt mijn kern. Dat klinkt vast raar omdat ik deze zelf heb gemaakt, maar ik heb deze niet zomaar gemaakt. Dit is POWERFUL stuff!! Het zorgt dat ik in minuten weer in een high vibe terecht kom, zodat ik mijn nieuwe werkelijkheid kan manifesteren.
 
Je kunt nieuwe dingen creëren die jou een super gevoel geven, wanneer het uit flow gecreëerd is. Het zorgt dat je nieuwe hoogtepunten in je leven ervaart. Durf jij te veranderen? Dat wat geweest is los te laten en open staan voor iets nieuws, dat beter in alignment is met wie je bent op dit moment? Ga jij op die frequentie zitten, zodat jij al dit moois naar je toe kunt trekken.
 
Beslis waar jij naar verlangt. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Wil jij een nieuw hoogtepunt met familie, vrienden ect.., schrijf daarop. Laat open met wie. Hoe voel jij je wanneer je daar bent, het beleeft alsof het er NU is. Vertrouw erop dat jij zelf kunt manifesteren wat je wilt. Ook dat jij je omringt met de meest geweldige mensen. Met de meest fantastische vrienden. Een super gezellig, just having fun samenzijn hebt met de mensen die je liefhebt. Sta open om te ontvangen!!!!
 
Wil jij daar waar jij naar verlangt werkelijkheid laten worden? Check mijn manifestatiebundel. 
In 7 stappen kun je manifesteren als een malle. Ben je even uit flow dan brengt de manifestatie accelerator jou in enkele minuten in een high vibe. Wil jij jouw dromen kracht bij zetten, visueel maken en je onderbewustzijn mee laten werken om jouw dromen uit te laten komen? Check de audio Vision Board maken hoe jij dit voor jou kan werken.